Інструкція зі збирання столу для швейної машини Jack

title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title
title

Надміцний стіл з підставкою Jack Heavy Duty були спеціально розроблені для використання зі швейним обладнанням цього виробника. Стіл легко збирається та має велику кількість регулювань для максимально комфортного шиття. Спеціалісти Softorg підготували для вас невелику інструкцію.

ІНСТРУКЦІЯ З МОНТАЖУ

Необхідні інструменти

 

  • Для складання столу вам знадобляться наступні інструменти:
  • Викрутка (звичайна довжина)
  • Гайковий ключ 8 мм
  • Гайковий ключ 10 мм
  • Гайковий ключ 14 мм
  • Свердло 7/64 дюйма
  • Електродриль/викрутка
  • Лінійка
  • Ручка/олівець

Вміст коробки

Стіл постачатиметься в окремій від головки машини коробці та буде упакований наступним чином:

  • Стіл Jack Heavy Duty
  • Ніжки-стійки (2 шт)
  • Поперечина для стійок (з логотипом “Jack”)
  • Ножна педаль
  • Поперечна планка для ножної педалі
  • Лоток для зберігання
  • Пакет гайок, болтів і гвинтів

 

В комплект з машиною входить:

  • Модуль керування машиною
  • Регульована штанга для підключення блоку керування до ножної педалі
  • Підставка для котушок
  • Накладка для колінопідйомника (неавтоматичні пристрої)
  • Кришка для колінопідйомника (неавтоматичні пристрої)
  • Масляний піддон (для негерметичних систем)
  • Магніт масляного піддона
  • Масло

Збірка підставки

Візьміть 4 підкладки для основи підставки та прикріпіть їх до нижньої частини кожної ніжки — по дві з кожного боку. Переконайтеся, що гайка встановлена в найнижчій та найближчій до підкладки точці. Пізніше вона може бути використана для регулювання висоти, щоб компенсувати нерівності підлоги.

 

*

*

 

Візьміть 6 комбінованих шайб для болтів та 2 затискачі для стійок, щоб зібрати ніжки. На кожну ніжку стійки потрібно зафіксувати 3 болти та один затискач.

 

 

Затискач ніжок повинен бути розміщений всередині каналу ніжок й вирівняний з отворами для болтів на протилежному боці. Вставте болти у верхній чи нижній отвір залежно від висоти, на якій ви хочете розмістити стіл (ми рекомендуємо використовувати верхні отвори). Закрутіть болти вручну. Зафіксуйте додатковий болт збоку стійки (повторіть операцію для обох ніжок).

 

*

 

Відрегулюйте бажану висоту столу за допомогою міток на зовнішній стороні кожної ніжки, і вирівняйте їх. Потім ретельно затягніть болти за допомогою ключа на 14 мм. Спочатку затягніть два зовнішні болти, а потім один внутрішній.

 

 

Розташуйте стіл так, як показано на малюнку нижче. Це важливо, адже ми будемо вимірювати напрямні лінії для вирівнювання опор, виходячи з орієнтації столу. Точки перетину ліній будуть орієнтирами для розміщення ніжок-стійок. Ми окремо виміряємо праву та ліву сторону в цій проєкції.

 

 

Від лівого краю столу відміряйте 5 дюймів (12,7 см) вгору та вниз. Від заднього краю столу відміряйте 2 дюйми (5,08 см) і виконайте розмітку впоперек стільниці.

 

 

Від правого краю столу відміряйте 10 дюймів (25,4 см) та розкресліть на квадрати вздовж і впоперек.

 

 

Від переднього краю столу відміряйте 4 3/4 дюйма (12,065 см) і виконайте розмітку.

 

 

Після створення напрямних вирівняйте ніжки-стійки так, щоб вони розташовувалися на внутрішній стороні напрямних. Ручкою або маркером позначте центр кріпильних отворів. Виконайте розмітку для кожної ніжки.

 

 

Відмітки майбутніх монтажних отворів будемо використовувати як орієнтир.  Щоб зробити отвори для кріпильних гвинтів стійок, візьміть свердло 7/64 і по центру контрольних міток просвердліть отвір, глибиною 1 дюйм (2,54 см).

 

 

Вирівняйте ЛІВУ ніжку стійки з внутрішньої сторони напрямної та переконайтеся, що просвердлені отвори збігаються з центром отворів для кріпильних гвинтів. Візьміть кріпильні гвинти й повільно закрутіть їх за допомогою 8-мм ключа, доки ніжка не буде надійно зафіксована.

Важливо! Ці гвинти не розраховані на високий крутний момент і повинні закручуватися вручну.

 

 

Перш ніж монтувати ПРАВУ стійку, необхідно підготувати поперечину. 

 

Візьміть 4 шт. комбінованих шайб для болтів та хрестовину. Помістіть поперечину з логотипом “JACK” догори дном (якщо потім стіл перевернути, логотип буде орієнтований правильно) на задню частину стійок і затягніть, щоб залишився невеликий вільний хід. Ми не будемо міцно фіксувати ці болти, поки не затягнемо ПРАВУ ніжку.

 

 

Вставте праву ніжку в напрямні та зафіксуйте за допомогою 2 кріпильних гвинтів та ключа на 8 мм. Затягуйте до тих пір, поки ніжка буде нерухомою.

 

 

Після того, як кріпильні гвинти на ніжках затягнуті, треба затягнути поперечну планку. Візьміть ключ на 14 мм і затягніть всі 4 болти, доки розпірка не перестане рухатись. Затягніть ще на 1/2 оберту, щоб надійно зафіксувати поперечину.

Коли ніжки-стійки надійно закріплені, ми можемо зібрати ножну педаль.Візьміть довгу поперечну планку з прорізами (до неї буде кріпитися педаль) і розмістить її в напрямку передньої частини ніжок. Орієнтир: вона має майже торкатися синіх захисних накладок на ніжках. Цю планку можна переміщувати вперед і назад, щоб відрегулювати глибину посадки педалі.

 

 

Переконайтеся, що кріплення поперечини зорієнтовані так, як показано на малюнку. Сріблястий затискач повинен виступати назовні, інакше він не зможе повністю захопити та зафіксувати поперечну планку. Після того, як ви виставили поперечину, надійно закрутіть болт за допомогою ключа на 14 мм та зафіксуйте планку з обох боків.

 

 

Щоб зібрати педаль, вам знадобляться 2 комбіновані шайби з 10-міліметровими болтами, кріплення важеля педалі та сама педаль.

 

 

Ми рекомендуємо розміщувати кріплення важеля на правому краю педалі. Візьміть комбінований болт на 10 мм та зорієнтуйте його так, щоб гайка була на зовнішньому боці важеля, а гвинт – на внутрішньому. Закріпіть болт викруткою, а гайку закрутіть ключем на 10. Виконайте операцію для обох пазів кріплення важеля педалі.

 

 

Щоб встановити педаль на прорізну поперечину, вам знадобляться 2 шарнірних кріплення для педалі та набір гайок і болтів. Більшість наших клієнтів встановлюють педаль по центру поперечини, це найбільш зручне положення.

 

 

Помістіть шарнір педалі на поперечину так, щоб виступ увійшов у пази планки. Циліндричні частини шарніра повинні бути спрямовані одна до одної. Затягніть шарніри рукою так, щоб вони вільно рухалися, і вставте педаль в кожен шарнір. Якщо розташування педалі вам підходить, затягніть кріплення. На малюнку стіл перевернутий, щоб показати орієнтацію шарнірів і педалі. Переконайтеся, що педаль вільно рухається після закріплення.

 

 

Усередині коробки машини ви знайдете модуль керування з кріпильними гвинтами. На малюнку показано блок керування для моделі Jack A4. Процедура монтажу однакова для всіх блоків керування.

 

 

Візьміть блок керування і вирівняйте важіль блоку керування та ножний важіль. Вони можуть не збігатися надто точно, оскільки тяга, яка з’єднує обидва важелі разом, має кульові шарніри й допускає деякий рух.

 

 

Вирівняйте край кріплення модуля керування за 2-дюймовою напрямною, яку ми зробили раніше. За допомогою 3 гвинтів прикріпіть модуль керування до столу.

 

*

Усередині коробки машини знаходиться регульована штанга з кульовими шарнірами на обох кінцях. Вона буде використовуватися для з’єднання модуля керування та ножної педалі. Ослабте середній регулювальний гвинт, щоб ви могли вільно регулювати довжину штанги, закріпіть кінці штанги кульовими шарнірами.

 

*

 

Закріпіть кінці кульових шарнірів на кожному важелі, як показано на малюнку. Орієнтація не обов’язково має бути точною, але намагайтеся вирівняти важіль модуля керування та важіль ножної педалі.

 

*

 

Щоб відрегулювати кут педалі для шиття, ослабте середній регулювальний гвинт та встановіть кут нахилу педалі в потрібну початкову точку. Перед затягуванням переконайтеся, що педаль здатна приводити в дію важіль модуля керування в повному діапазоні руху. Після того, як ви встановили потрібний кут нахилу педалі, повністю затягніть регулювальний гвинт.

Опціональні налаштування (для машин з системою захисту від “пташиних гнізд”)

Якщо ваша машина оснащена системою захисту від пташиних гнізд, цей крок є обов’язковим для налаштування. Знайдіть малий модуль керування для електричного всмоктувача.

 

 

Візьміть маленький магнітний адаптер та встановіть його на регульований стрижень на відстані кількох дюймів від модуля керування. Затягніть два шестигранні гвинти, щоб закріпити його.

 

 

Візьміть модуль керування всмоктуванням і вирівняйте його поруч із модулем керування машиною так, щоб синя частина знаходилася за кілька міліметрів від магнітного адаптера.

 

 

Опціональні налаштування (для машин з герметичною системою змащування)

Візьміть пластиковий захисний кожух, що знаходиться всередині коробки машини, і прикріпіть його до нижньої частини столу за допомогою 4 гвинтів з комплекту.

Наступний етап збирання

Переверніть стільницю правим боком догори. Знайдіть циліндричний конусоподібний штифт всередині коробки машини. Це опора, на яку спирається машина, коли вона нахилена на бік. Помістіть штифт в отвір.

 

*

 

Герметична система змащування

Знайдіть 4 гумові опорні подушки та два комплекти гумових поворотних прокладок (по 2 кожної форми).
Якщо ваша машина має герметичну систему змащування, як на моделях Jack A4S або Jack A5, гумові накладки будуть суцільними. Просто помістіть прокладки у відповідні місця і закріпіть їх за допомогою цвяхів, що входять в комплект постачання.

 

*

 

Негерметична система змащування

Якщо у вашої машини негерметична система змащування, 4 гумові подушки, які знаходяться на кожному куті, матимуть прорізи з боків. Візьміть масляний піддон, встановіть гумові прокладки на місця, перш ніж ставити піддон на стіл. Закріпіть прокладки на місці за допомогою цвяхів з комплекту.

 

*

 

Після встановлення масляного піддона знайдіть чорну пластикову “парасольку” і магніт масляного піддона та встановіть їх (це стосується лише негерметичних систем змащування). “Парасолька” вставляється в отвір, розташований на правій стороні масляного піддона. Магніт встановлюється на пробку для зливання масла.

 

 

Всі деталі стійки для котушок упаковані в поліетиленовий пакет.
Щоб зібрати стійку, візьміть сірі пластикові основи та встановіть їх на два металеві стрижні (на основах є прорізи для закріплення). Встановіть пінопластові прокладки.

 

 

Візьміть синю основу стійки для котушок та прикрутіть дві сірі основи до синьої за допомогою наданих кріплень. Не затягуйте занадто сильно.

 

*

 

Візьміть синій тримач котушок з логотипом “JACK” та закріпіть його на верхній основі підставки для ниток за допомогою чорного ковпачка. Використовуйте 8-мм ключ, щоб утримувати гайку, поки викруткою закручуєте болт.

 

 

Закріпіть синю частину стійки для котушок за допомогою тримачів на верхній або нижній частині стрижня тримача котушок. Це залежить від ваших особистих уподобань. Закріпивши цю деталь, з’єднайте нижній та верхній стрижні тримача котушок разом, використовуючи біле кріплення з комплекту.

 

 

Зафіксуйте стійку для котушок до стільниці. У правому верхньому куті стільниці знаходиться заздалегідь просвердлений отвір, в який встановлюється стійка. Дві гумові шайби підставки повинні контактувати з обома сторонами столу.

 

 

Готово! Ваш стіл зібраний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

Softorg у списку Forbes Ukraine
03 Липня 2024

Softorg у списку Forbes Ukraine

44
3 хв.
Історія бренду LIOR
26 Червня 2024

Історія бренду LIOR

63
2 хв.
Jack C2-4-M03/333: якісно прошиває легкі, середні та важкі тканини
24 Червня 2024

Jack C2-4-M03/333: якісно прошиває легкі, середні та важкі тканини

60
3 хв.
Jack JK-T2210-F3-D: найспекотніша ціна цього літа
14 Червня 2024

Jack JK-T2210-F3-D: найспекотніша ціна цього літа

Jack
97
3 хв.
Блузки та сорочки, які точно сподобаються клієнткам
10 Червня 2024

Блузки та сорочки, які точно сподобаються клієнткам

102
2 хв.
Jack JK-T1900GH-DII: встигніть придбати до кінця червня
07 Червня 2024

Jack JK-T1900GH-DII: встигніть придбати до кінця червня

Jack
119
3 хв.
Як подолати кадрову кризу? Огляд ефективних способів закриття вакансій та мотивації цінних працівників від Оксани Шахової
28 Травня 2024

Як подолати кадрову кризу? Огляд ефективних способів закриття вакансій та мотивації цінних працівників від Оксани Шахової

315
17 хв.
Переможці конкурсу “Печерські каштани” покажуть свої роботи на “Легкій Конфі” у співпраці з відомими брендами
27 Травня 2024

Переможці конкурсу “Печерські каштани” покажуть свої роботи на “Легкій Конфі” у співпраці з відомими брендами

124
3 хв.
ТОП-5 стилів для нових колекцій одягу
24 Травня 2024

ТОП-5 стилів для нових колекцій одягу

103
3 хв.
Історія бренду Stimma. Не лише одяг, а й місія
22 Травня 2024

Історія бренду Stimma. Не лише одяг, а й місія

131
3 хв.